Monday, January 31, 2011













DOWNLOAD HERE


dESiGN fiRSt Ak bUAt uNTuk Howt Stuff Community !
Tak Sechantek T-Shirt2 Macam Orang Lain Design !
Simple Jew Neyh !
Harap2 Korang Sudi-Sudi Kasi FeedBack Eyk ?


DEPAN ( FRONT )

BELAKANG ( BACK )

howt-stuff community offical blog @ site = http://howt-stuff.blogspot.com
klu ada yg nk join ! boleh la pm sye ;) =) atau tnggal ja facebook dkt chatbox 2.. nnty saye c0ntact kamu !

Sunday, January 30, 2011

Keputusan terkini mengikut senarai Peti Undi Berikut:
(Klik pada banner Live Update diatas setiap 10minit)

Kampung Redong - BN MENANG!
BN: 462
PAS: 105
Pekan Ayer Panas - BN MENANG!
BN: 220
PAS: 48
Ladang Labis Utara - BN MENANG!
BN: 152
PAS: 40

Bandar Labis Timor - BN MENANG!
BN: 671
PAS: 144
Bandar Labis Tengah - PAS MENANG
BN: 365
PAS: 801
Labis - BN MENANG!
BN: 400
PAS: 306

Felda Tenang - BN MENANG!
BN: 950
PAS: 160
Sawah Bahru - BN MENANG!
BN: 212
PAS: 55
Tenang Station - BN MENANG!
BN: 746
PAS: 352
Ladang Bukit Dato - BN MENANG!
BN: 352
PAS: 99
Chemplak Barat - BN MENANG!
BN: 838
PAS: 142
Chemplak - BN MENANG!
BN: 985
PAS: 135
Undi POS: BN MENANG!
BN: 115
PAS: 3

KESELURUHAN -
BN: 6698 (69.1%)
PAS: 2963 (30.6%)

Undi Rosak: 35
Keluar mengundi: 71.17%

Keputusan diatas adalah keputusan tidak rasmi.
Keputusan rasmi akan disiarkan kemudian.

Sumber & Untuk Keputusan Penuh Layari : SemutMerah

Saturday, January 29, 2011

[Release] Lu Pikir Sendiri The Movie DVDRIP By SayFuLz
[ High Quality Picture ]
[ Direct Link ]
Download Here

Friday, January 28, 2011

korg kat malaysia!!INFORMASI:- Sesiapa ade nampak Myvi Plet WUS948, sila hubungi En. Rashid 019-6267828 atau Polis kerana anak beliau telah d culik d Nursery Saujana Impian Kajang jam 1 tadi. *sape la manusia jahanam nih..x abis2 nk culik budak..*

GAMBAR TIDAK DAPAT DI AMBIL LAGI !


huhuh.. lagy skaly thank pada kwn2 semua yg antar dkt wall sayfulz !
appy busday !~ 43 org antar komen tat wall =(

mmg x terhingga snggat!~ sedeyh bt0l !~ thun neyh rase nyer x bermakna...
=(!~

xp xpe.. kwn2 nyer psal.. sanggup reply 1per 1 hehe


thank pade semua media2.. dan sidang akbar .. dan tak lupa pada family !
kwn2... dan rakan2 seperjuangan !

kerana anda banyak memberi sokongan keatas diriku ini !

hari ini adalah hari ke 19 tahun tepat dalam hidup sye !~...
sye mmg amat bersyukur kerana maseyh di muka bumi ciptaan allah s.w.t ini !

dan lebih kurang dari smalam ke hari ini 1:15pm saja lebih 80 friend yang mengucapkan wish semperti hari lahir saya ke 19 tahun...

and yang membuatkan saye gembira sbb orang yg saya puja2 selama neyh ! turut ada !

-Amin-

Thursday, January 27, 2011

Apple Logo Pie

Wednesday, January 26, 2011



Ini lah kezaliman kerajaan berjiwa rakyat Lim Guan Eng .... MPPP terima arahan daripada Pejabat Daerah ... mereka ini pulak terima arahan dari orang atasan di Komtar .


0kies kwn2..
skunk sayfulz xnk citer ape da...
2-3 ary neyh ada la trbkk disney channel ...
pas2 ada citer phinies and ferb.. da b0wink
layan jea la...
xp mmg layan walau p0wn cart00n haha!~..
walaup0wn dya watak cart00n dya ada c0nt0h terbaek pada ank2 d dunia !~...
phineas neyh neyh pandai berckap.. dan ferb neyh pandai membuat 1 project baek pnya !~...
dya0rang neyh ada bela 1 haiwan yg bernama PERRY PLATYPUS !~..
bnatang neyh dya adalah agent yg mlawan dgn dr.doofenshmirtz ... doofenshmirtz neyh niat dya slalu niat hajat.. huhux!~... xp perry slalu buat dya gagal... haha..
yg kembar neyh slalu bully kakak dya.. mmg lawak la.. k0rang nk ta0 crite lebeyh ? layan sndiri la.. haha.. x rugi tgk citer neyh haha!~....




Monday, January 24, 2011

Fakta #1
Pada tahun 1997, nama prototaip bagi Google adalah "Backrub" dan menggunakan logo seperti di bawah.



Fakta #2
Google.com - nama domain ini telah didaftarkan pada 15 September 1997


Fakta #3
Google memulakan operasi pertamanya di sebuah garaj yang disewa.


Fakta #4
Tukang masak pertama Google ialah Charlie Ayers yang dilantik pada 1999 dan berhenti dari syarikat Google dan membuka kedai makan sendiri pada tahun 2005.


Fakta #5
Google memenangi anugerah berprestij "Technical Achievement" pada tahun 2000. Tidak ada pencalonan lain dalam kategori enjin carian.

Fakta #6
April Fool pertama yang dilakukan oleh google adalah pada tahun 2000. Ia dikenali sebagai "MentalPlex" - Kebolehan Google dalam membaca fikiran kita.


Fakta #7
Pekerja pertama Google adalah Craig Silverstein


Fakta #8
Pada 1999, ketika Google berpindah ke pejabat mereka di Paolo Alto, mereka hanya mempunyai 19 orang pekerja dan hari ini pekerja mereka telah bertambah seramai 2,668 orang "Googlers".

Friday, January 21, 2011



Satu Minggu Selepas Video Ini Di Keluarkan :-



Dia Dah Dapat Dah !!



http://3.bp.blogspot.com/_e8MIPDLDT5U/TM7QcndgZyI/AAAAAAAAAww/myY0uim992E/s1600/Craig_Rowin_Headshot2.JPG

SEORANG pelawak Craig Rowin ( atas ) semasa membuat rayuan meminta wang USD$1 Juta ( RM3.05 Juta) dan video di atas mengumumkan rayuannya menjadi relaiti di laman YouTube.

Pelawak dapat USD$1 juta lepas merayu di YouTube.

ahahha !~ wat ak p0wn nk try arghh!~ silap ary bulan ak kaya !~ perghh !~ ...
nasib dya la.. rmai org sedekah kasi duit kat dya neyh !~ kaya d0ew !~.....

kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap:: woow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, alahhh cari je mak indon)...

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama specis memang harus menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: elehhh belagak dgn keta majikan...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....

kalau lelaki handsome hantar komen dlm facebook..cepat2 dibalas..
kalau lelaki xhandsome dia akan ckp buang masa je reply..

Thursday, January 20, 2011

mnggu lpas Aku Ada try 1 petua cam na nk ksi hard disk oke balek... xp mmg berkesan la dodol , petua ni mmg betul² boleh diterima pakai...

Ambik Hard-disk yg dipercayai KONG itu, balut ngan kertas surat khabar tebal², pastu massukkan kedalam freezer untuk 3 hari..
pastu kuar kan, biarkan dier dalam suhu bilik selama lebihkurang 2 hari... pastu nescaya harddisk tu ok balik....
try le...

Bagaimana hendak tahu hard disk anda bermsalah seperti "KONG" ?

  • Tiada Berada Dalam My Computer !
  • BIOS @ Motherboard Tak Detect !
  • Hard Disk Berbunyi Dengan Kuat ( Tak Lama La Tue Nk Idop Hard Disk 2 )


OneWorld Ragnarok Online

Be Carefull We Are Waiting For You

Server Function :-
  • Non Donate Server
  • New NPC + Quest NPC
  • Free Custom Item To All Player
  • ADMIN and GM is friendly with Player
  • concept: players are true
  • Guarantee 99.9% Server Uptime
  • Guarantee No Lag

Server Speed Information :-

user posted image

Customer Services :-

  • 0129775583 [ 24 Hours 7 Days ]
  • 8:00am to 5:00pm ( Office Hours )
Website :-
Click Here For Offical Site

Patch Download :-
Click Here ( Direct Link )

Register :-
Click Here For Register

Forum :-
Click Here For Log On Forum



( Dj ChukieSS )



( Dj EjiezSS )



( Dj BL3ND )



( Dj Yoshiro )



( Dj SnakePoursten )

P/s : Bagi Setengah Memang Tak Best.. Tapi Ini Top Five Yang D MINATI Oleyh SayFuLz !!
xp Dj Pujaan Adalah Dj SnakePoursten !!

Wednesday, January 19, 2011


20/10/2010...

esok genap 3 bln aq mngenali? mu.....

ku tak mampu mlupakan mu...

lgu ini slalu mnghlngkn rse rndu ku trhdap mu....

ku hanya ingin mlihat kau bahagia...

kau hanya bhagia bersama dia....

ku hanya mampu mncintai mu...tidak mmpu utk mmlikmu

semoga kau bhagia brsama dirinya...


( click picture for big picture )

Thank Nuffnang Because Invite Me Blogger Launch & Gath At This Tuesday 25/01/2011 at TGV Cinemas , Avenue Mall !

I Hope I Can See You There All Blogger From Malaysia ! =)~

Tuesday, January 18, 2011


mepek gila la firefox neyh apa yg ak guna p0wn xta0 !~.. rasa nya bkk 3 website jea !~
facebook , dinetfm + create post utk blogspot !
xkan berat gak ?

apa plug in la kt dlm neyh dya ltak an !~

klu cam skype 2 .. mmg da ta0 da.. xya cita !~
ym lagi la!~ hamprak.. mkan memory owg ja !~ ksi berat pc !~ haha


click pada gmbar utk besarkan rajah di atas !

caya la ! jumpa gak ak link directX 10 utk windows xp !~ mmg w0rk la... lpas neyh nk men game xya pkir psal graphic da la !~ ahaha !~ mmg cya la google.. boleh cari apa saja di google ! haha!

Monday, January 17, 2011

1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik & terangkan bhw takde org kat rumah. Unpack segala brg anda & pegi tidor.

2. Setiap kali roommate anda balik, jerit sekuat hati" horee...kau dah balik". Lepas tu menari dlm 5 minit. Lepas tu, tenung jam lama2 dan tanya dia "Sepatutnya kau dah blah dah skrg"

3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2 " Tolong, kat mana aku berada ni?" dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kecil, cukuplah sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.

4. Ambil marker, buat bulatan kecil kat lengan anda. Besarkan bulatan tu setiap hari sambil berkata "Dah merebak... dah merebak!"

5. Beli pepokok bonsai. Bercakap & tidor dengan pokok tu setiap hari. Selepas seminggu, bertengkar dgn pokok tu dan cakap "Aku tak boleh hidup sebilik dengan kau lagi" sambil keluar & menghempaskan pintu bilik dgn kuat...Buang pokok tu tapi biarkan pasu kat situ.

6. Beli pisau banyak-banyak. Tajamkan setiap malam sambil merenung roommate anda sambil berkata "Tak lama lagi...tak lama lagi..."

7. Duduk didepan papan chess dua-tiga jam tanpa buat apa2 atau cakap apa2. Lepas tu bangun secara tiba2 sambil berkata, "Siot betul, kalah lagi"

8. Setiap kali roommate balik, tutup lampu dan tidor. lepas dia keluar, bangun dan menjerit dgn kuat "Horee...!". bukak lampu semula.

9. Pakai topi kertas. Bila dia balik, cakap "Selamat Datang ke McDonald. Boleh saya ambil pesanan anda..." Lepas tu buat muka bodoh, sambil berkata "Eh, kau rupanya..."

10. Kata kat roommate "Ada pesanan penting untuk kau". Lepas tu buat2 pengsan. Lepas 2-3 jam, bangun dan cakap yagn anda dah lupa pesanan tu. Kemudian, cakap "Eh...aku dah ingat". Lepas tu pengsan balik.

11. Bila roommate anda balik, berpura2 tengah telefon. Caci maki dan menjerit dengan kuat kat telefon tu. Lepas tu letak telefon dan cakap kat roommate bhw yg telefon tadi adalah mak dia. Cakap mak dia akan telefon balik.

12. Kalau roommate suka gosok gigi kat sinki, perhatikan sampai habis. Lepas dia habis, cakap dengan dia bhw anda kena ajar dia cara mengosok gigi dengan betul.

13. Edarkan risalah ke kawasan kedai/rumah kedai berdekatan rumah/kampung. Dalam risalah tu, nyatakan bahawa roommate anda hilang. Letak sekali gambar dia dlm risalah tu. Tawarkan hadiah kepada sesiapa yg menjumpai roommate anda.

14. Bila roommate anda tutup lampu pd sebelah malam, nyanyi lagu opera sekuat hati. Bila dia buka balik lampu, buat2 muka bodoh dan confused.

15. Duduk & renung roommate dlm 2-3 jam. Kalau boleh, bawa member2 sekali sambil makan kacang & popcorn. Buat macam tengah tengok wayang.

16. Masa roommate tiada, ambil deodoran dan sapukan pada seluruh dinding bilik. Bila dia balik, puji bahawa bilik berbau wangi. Lakukan selalu sampai deodoran tu habis.

17. Kalau roommate ada binatang peliharaan, spt kucing, offer utk beri makan kpd binatang tsbt. Cepat2 keluarkan botol gam atau minyak rambut sebelum dia beri persetujuan kpd kau.

18. Pegang & gosok-gosok rambut roommate anda sambil berkata "Rambut kau hitam, lurus dan berkilat la...Macam teknik rebonding...". Sekali-sekala buat masa dia tengah tidur.

19. Mase roommate tido, bungkus dia macam kafan mayat (siap ikat), pastu panggil member dlm 10 bace yasin ramai2.
bile rumet jage pakat2 buat x nmpk ape2.

20. Sebelum roommate balik dari kelas, bungkus diri sendiri macam kafan (siap ikat jugak) pastu baring senyap-senyap atas katil dia. Mesti dia terkujat sampai pengsan bila masuk bilik tengok2 ada mayat.


Selamat mencuba... Laughing

Sunday, January 16, 2011




akhirnya detik ketibaan utk my busday tlah di jalankan !~

s0 kta sma2 tnggu ek..
xp klu sayfulz ade rzeki.. sayfulz akan cuba wat party utk k0rang n kwn2 eyk..
dun w0rry be happy je larh 0kies ?

-SayFuLzSS-

Friday, January 14, 2011

Kamen Rider W : Forever: A to Z - Unmei no Gaia Memory

RAW - unsubbed
PLEASE STOP ASKING for subtitle, when the sub version release we will add here as soon as possible

Thanks to Inferno_Angel, gustavaum from MRR and niko_shc from IDWS

Ending Spoiler

Mediafire Folder

XviD version
Part 01 || Part 02
Part 01 | Part 02 || Part 03 || Part 04 || Part 05

XviD version - Single Part
Megaupload|| Maknyos

H264 (Bluray) version
Part 01 || Part 02 || Part 03

Tuesday, January 11, 2011



Kalau Org Mati, Kamu Boleh Bertanggungjawab Ke". sikap kurang ajar NG Wei Aik jelas ditujukan kepada org melayu/islam yg berniaga tetapi beliau tidak pula bertindak pd org Cina yg berniaga tepi jalan

Kejadian Baru-Baru Ini Di Pulau Pinang !

Thank To : pisaunet

"Is Facebook shutting down?" So reads many people posting to their accounts tonight, as a rumor that Facebook is shutting down by mid-March continues to spread. Well, you need to chalk this one up to being

the latest falsified rumor on the internet, and yet another attempt by someone to have a few laughs at the expense of others.

Don't believe every rumor that you read, especially ones like this, which just sound too hard to believe. Usually it is something that will be proven false, much like the recent death rumors of Eminem, or the story of other celebrities dying in car crashes. When you come across a story that sounds like a rumor, always make sure you don't buy into it unless you can confirm the source they are listing.

Much like most moronic rumors, this one is being sourced on the web-sites that are trying to purport it as being true. No, Facebook is not shutting down on March 15 as some of the rumors have stated, and no, Facebook is not going to close its doors. The web site simply makes too much money to close its doors, and you can believe that if it was true, you would see breaking news on your television as well as on reputable news sites.

So go back to enjoying your regularly schedule Saturday night activities, and rest assured that when you wake up on the morning of March 16, 2011 that you will still have full access to all of your Facebook friends.

Sumber : Yahoo!

Sunday, January 9, 2011

Hey Kawan2...
Boleh X k0rank Dengar Semula ? Sapa Meniru Siapa ?
Dasar End0n !~
Begini Lah.. Slalu Ckap kITA Malaysia Meniru Diaorang...
Kenyataan Dya0rang suka meniru orang lain..
lirik memang tidak sama..
rentak nya pulak bagaimana ? renung2kan larh....


Melinda - Cinta Satu Malam
( Setelah Di Ubah )




Cascada - Everytime We Touch ( Original Version )

Apa Padangan K0rang ?
Eleyh Stakat D0k Ulang Cinta Satu Malam..
Nenek Aku P0wn Boleh Reka Lirik Cam Tue...
AP0 DA !~....
Dasar EnD0N!~




Credit for original uploader Darkhawk5, Zero , Greeni from TV-Nihon, niko_shc from IDWS

Kamen Rider OOO Mediafire Folder (raw,softsub,tn)

Anything Goes MV
Megaupload || Fileserve

Episode 1 "Medals, Underwear, and a Mysterious Arm"
"Medaru to Pantsu to Nazo no Ude" (メダルとパンツと謎の腕)

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Mediafire || Maknyos

RAW
Megaupload || Mediafire || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 2 "Desire, Ice Cream, and a Gift"
"Yokubō to Aisu to Purezento" (欲望とアイスとプレゼント)

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Mediafire || Maknyos

RAW
Megaupload || Mediafire || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 3 "A Cat, Evolution, and a Glutton"
"Neko to Shinka to Kuishinbō" (ネコと進化と食いしん坊)

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Mediafire || Maknyos

RAW
Megaupload || Mediafire || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 4 "Doubt, a Picture Message, and a Helping Hand"
"Utagai to Shame to Sukui no Te" (疑いと写メと救いの手)

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Maknyos

RAW
Megaupload || Mediafire || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 5 "A
Game of Tag, a Den, and a Celebrity"
"Oikakekko to Su to Serebu" (追いかけっこと巣とセレブ)

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Maknyos

RAW
Megaupload || Mediafire || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 6 "Fashion, a Contract, and the Strongest Combo"
"Oyōfuku to Keiyaku to Saikyō Konbo" (お洋服と契約と最強コンボ)

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 7 "A Bad Landlord, a Trap, and a Jackpot"
"Dame Teishu to Wana to Ōatari" (ダメ亭主と罠と大当たり)

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 8 "Sabotaging, Having no Greed, and Being in a Break"
"Sabori to Muyoku to Kyūkeijū" (サボりと無欲と休憩中)

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 9 "Soaking Wet, the Past, and the Burning Hot Combo"
"Zubunure to Kako to Shakunetsu Konbo"
ずぶぬれと過去と灼熱コンボ

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 10 "A Fist, an Experiment, and a Super Bike"
"Kobushi to Jikken to Chō Baiku"
拳と実験と超バイク

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 11 "A Traveller, a Swallowtail, and a Celebrity"
"Tabibito to Agehachō to Yūmeijin"
旅人とアゲハ蝶と有名人

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 12 "An Eel, the World, and the Gravity Combo"
"Unagi to Sekai to Jūryoku Konbo"
ウナギと世界と重力コンボ

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 13"A Siamese Cat, Stress and the Genius Surgeon"
"Shamu Neko to Sutoresu to Tensai Gekai"
シャム猫とストレスと天才外科医

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Fileserve || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 14 "Pride, Surgery, and a Secret"
"Puraido to Shujutsu to Himitsu"
プライドと手術と秘密

Tv-Nihon
Megaupload || Megaupload || Sendspace || Fileserve || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 15 "The Medal Struggle, the Transport Truck, and the Container"
"Medaru Sōdatsu to Yusōsha to Utsuwa"
メダル争奪と輸送車と器

Tv-Nihon
Megaupload || Sendspace || Fileserve || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 16 "An End, the Greeed, and a New Rider"
"Shūmatsu to Gurīdo to Shin Raidā"
終末とグリードと新ライダー

Tv-Nihon
Megaupload || Fileserve || Maknyos

RAW
Megaupload || Subtitle
-------------------------------------------------------------------------------

Episode 17 "The Kendo Girl, Oden, and the Separating Yummy"
"Kendō Shōjo to Oden to Bunri Yamī"
剣道少女とおでんと分離ヤミー

aired in japan at January 9, 2011

THANK TO : KAMEN RIDER DOWNLOAD

Saturday, January 8, 2011

radio paling akuwh minat wat masa neyh.. hitz.fm !~..
sbb nya menampil kan lagu2 hitz zman skunk yg ak minat !~ pergh

walau pun org ta0w akuwh ada radio sndiri iaitu dinet.fm !~..
Tapi Akuwh tetap plih hitz.fm sebagai station hiburan utk akuwh 24/7 .. hahakx..
xp dinet.fm neyh walaupun ak asaskan.. xp ak hanya mendj.. ak xnk nama akuwh utk d asaskan.. bia la ia berlalu atas nama orang lain !~ cehwah !~...
sekarang aku cuba hidupkan balik dinet.fm neyh seperti 4-5 tahun lpas ....
sperti zman2 mIRC kuwh ...
ak akan naek tarafkan balik dengan lagu2 yang hebat dan meletop !~
pada dj2 semua.. harap sedut la lagu2 terbaek oke ?
klu k0rang nk dgr dinet.fm neyh layari http://www.dinetfm.net

I'm Very Sorry
Wahai Putri Balqis !~

Bukan Tak Boleh Terima Kau Kembaly,
Tetapi Hati Ini Masih Terluka Dengan Apa Terjadi,
Saya Tak Boleh Terima Sesiapa Buat Masa Sekarang !
Dia Saja Boleh Mengubati Hati Aku Yang Fobia Dengan Alam Percintaan Ini,
Aku Takut Untuk Bercinta Sekarang,
Aku Tidak Tahu Apa Sebab!
Jika Aku Begini,
Tak Aku Bercinta,
Sekarang Aku Takut Untuk Bercinta Kembali,
Setelah Aku Di Permainkan.
Maaf Putri Balqis Kerna Aku Tidak Dapat Terima Kamu Kembali Setelah 2 Tahun Berpisah Lama Nya .
Kau Telah Terlambat Kerana Kini Hatiku Kosong Untuk Sesiapa Sahaja,
Mungkin Esok Hari Hati Ku Mungkin Terbuka Kembaly Untuk Bercinta!

I'm Very Sorry !

Friday, January 7, 2011


haha.. neyh slah 1 h0bby ak tyme muda2 dluwh time 5-6 tahun lpas natang neyh la ak kelebet ary2...
chat2 nya chatting... smpai terjmpa kwn2 baru.. mIRC larh yg membuat hidup ak ceria !~.. cam muka logo dya 2.. haha!~.... skunk ak da jmpa kwn2 lama ak kembaly. !~...
seperti Ise@MY , cK , TeddyBear , Cheff dll !~.. ahaha.. k0rank mmg da gempakx kt mIRC !` walaupun nick ak da drop bertahun.. kini d daftar semula !~.. haha..
xda ciplak da nick SaifulCrewZ neyh tat sna.. skunk founder dya da kembaly.. haha!~

find me at irc.webchat.org !~

channel : #kampung , #7crew , #tmonline , #dinet.fm , #tengkorak , #damansara , #mamak , #kitchen dan lain2 lagik la.. byk sngat channel skunk.. hahahaha!~ 0ke papai.. nnty kite citer agy oke ? !~

0h yeah.. my h0bby kni kembaly lagik ..!~...
t0rrent m0vie2 yg baru adalah besh.. haha..
thank to thepiratebay , jiwang & isohunt !
because jadi my t0rrent yg bernas utk sedut movie baru2 !~..
hahaha. .. tmbah plak client Utorrent yg baru 2.2 lagi larh bertambah kuasa utk mood utk menorrent !~...

k0rank jgn jelous klu filem baru ak da tgk.. hahakx!~.... g0 kill cinema larh !~.. xyah bkk cita baru2.. t0rrent jea ta0 ajar.. haha!~

Sunday, January 2, 2011


Appy yer rase..
walaupun dye reply..
x sebeberapa..
ak tetap bange da mcm org gyla da neyh...
bersyukurnyer ak... =)

AKU MEMANG GYLA DA NEYH !!~ HUWOOO !~..
0RG SK0LA.. AK MS0K WAT GYLA.. HAHAK!~
BESH D0EW !~ ;))=))