Monday, April 11, 2011




Pulau Pinang , 11 April 2011 : Gara-gara untuk menjual DVD dan VCD haram , inilah akibatnya , padah tak berlagu . Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan ( Kpdnkk ) hari ini telah membuat satu serbuan besar-besaran keatas di sebuah premis yang kerap bergiat kegiatan jualan DVD dan VCD haram di Prangin Mall , Pulau Pinang . Hampir Sejumlah RM10,000 DVD dan VCD yang telah di rampas di primis tersebut. Kami sempat tangkap gambar seperti di atas untuk melaporkan di Dinet MediaTeam.

Monday, April 4, 2011


( Klik Untuk Gambaran Besar )

Ok Ini Bukan Hack Kawan-Kawan Ini Adalah Satu Trick Juga Kalau Hendak Badingkan !
Kita Just Boleh Tengok Card Orang Lain ^_^"!

Minimum Chips Harus Lah 5M !

Texas Poker Hold'EM Facebook !

Download Here : http://www.megaupload.com/?d=ZF58EWP5

Sunday, April 3, 2011



Photoshop CS5 photographers have access to a function of the new generation to create images with high dynamic range (HDR). Combining pictures with different exposures in one HDR-image, Photoshop CS5 accurately retains the full range of key scenes. New technology allows the HDR Pro to eliminate spurious distortions and provides more precise control of the tone mapping. With features HDR rendering, users can simulate HDR-images using a single image, claim the developers.

In addition, Photoshop CS5 includes revolutionary tools to enhance the creative potential of users. Brand new drawing tools include a tool Mixer Brush, who mixes an infinite number of colors on one brush tool Bristle Tips, creating the effect of this smear brush. With Puppet Warp tool, users can change the position or view of any element of the image, for example, straightened his bent arm on the photos or adjust an image of the landscape to create a new spatial perspective.

OS: Windows XP, Vista, 7
Language: English
The medicine: not required
Size: 122.75 MB

DOWNLOAD HERE

Saturday, April 2, 2011

http://blog.ytechcity.com/wp-content/uploads/2010/03/Google-Public-DNS.jpg

oK t0DAY ! SayFuLz Mahu Ajar Cara Mahu Tukar DNS Supaya Semua Orang Yang Di Sekolah , Tempat Kerja Atau Website2 Yang Di Block Oleh Kerajaan !


Tanpa sedar kerajaan , telekom , pejabat , sekolah dan cybercafe start blocking website lucah dan perkongsian data files  , contoh gutteruncencored , xtube , redtube , thetend , youjizz , xhamster , mediafire , fileserve , megaupload & dll. cara nak lepas yg paling mudah tukar dns. guna public dns seperti google...


Untuk Wireless ( Wi Fi )

Akan Datang ( Comming Soon )

Untuk Local Area Network ( LAN Connection )

1. buka control panel
2. buka network connection
3. buka Local Area Connection
4. properties
5. internet protocol (tcp/ip)
6. dekat ruangan dns masukan public dns cth mcm gambar kat bwh..


catscnd.jpg

Keywords :  Streamyx Block , Unifi Block , P1 Block , Maxis Block , Broadband Block !

Friday, April 1, 2011

http://1.bp.blogspot.com/_w6ZD11cfQ9c/TLOw8BT9k2I/AAAAAAAAAAM/8vYnkDx9-8k/s1600/YOUjizzmug3.jpg
http://www.youjizz.com

atau di kenali sebagai laman rasmi
Youjizz Porn Tube! You Porn but better! Free porn movies, sex videos.
Ok SayFuLz Nak Cita Serba Sedikit... Tadi Pagi Ada Kawan MSG ... Tanya.. "kau Leh Bukak Tak Website Youjizz.com !... haha... apa tanya soalan pelik2.. SayFuLz Cuba lah bukak.. tapi sudah tak boleh ! thank to kerajaan malaysia !! sebab block website ini dengan lebih awal !!... of c0z adik-adik lepas neyh tak dapat tengok da ^_^".. sayfulz p0wn bukan baik sangat .... sama ja.. tapi niat sayfulz bkan la nak ajar budak2... lebih bagus di block cam neyh dari di biarkan saja ^_^"!... taniah kerajaan malaysia sekali lagi
  ^_^"!

P/S : jgn salah anggap kata sayfulz ini org yg pelik layan y0ujizz plak ? tgk btol2 tarikh nya bila time published , time ini FBI mengam0k tiba2 .. 0k cara nya reffer dekat link ini ya ?

>> CLICK HERE <<

Atau Di Bawah :-
http://sayfulz.blogspot.com/2011/04/cara-unblock-semua-website-yang-kena.html

http://www.kloonigames.com/blog/wp-content/uploads/2008/03/april_fools_day.jpg

SETIAP kali muncul tarikh 1 April, rakyat negara ini termasuk umat Islam beriya-iya menyambut ‘April Fool’ dengan menggemparkan sanak saudara dan rakan taulan.

Selain `Hari Valentine’ yang sudah sinonim dengan masyarakat Islam negara ini tetapi lebih kepada soal berkasih- sayang, `April Fool’ pula menjurus kepada berseloroh.

Bagaimanapun, ada cerita sedih kepada masyarakat Islam di sebalik `April Fool yang perlu dijadikan renungan dan dihentikan sambutannya.

Adalah dipercayai sambutan `April Fool’ mula dirayakan ketika kejatuhan Kerajaan Islam di Sepanyol.

Setelah bertapak berkurun-kurun lamanya di Granada, Sepanyol, kerajaan Islam akhirnya runtuh diserang tentera Kristian.

Penduduk Islam di Moors, Sepanyol terpaksa berlindung di dalam rumah untuk menyelamatkan diri.

Tentera Kristian bagaimanapun tidak berpuas hati dan berusaha untuk menghapuskan penganut Islam dari bumi Sepanyol, justeru, mereka membuat helah.

Mereka memaklumkan penduduk Muslim boleh berlayar keluar dari bumi Sepanyol dengan selamat bersama-sama barangan mereka dengan menggunakan kapal di pelabuhan.

Orang Muslimin yang risau sekiranya tawaran itu suatu penipuan pergi ke pelabuhan untuk melihat kapal yang dimaksudkan.

Setelah berpuas hati, mereka membuat persiapan untuk bertolak. Keesokannya (1 April), mereka mengambil semua barangan yang telah dikemaskan lalu menuju ke pelabuhan.

Pada masa itulah pihak Kristian mengambil kesempatan menggeledah dan membakar rumah penduduk Islam.

Penganut Islam juga tidak sempat menaiki kapal kerana semuanya musnah dibakar.

Pihak Kristian kemudian menyerang kaum Muslimin dan membunuh kesemuanya, tidak kira lelaki, perempuan, serta anak kecil. Peristiwa berdarah yang meyedihkan itu kemudiannya diraikan tentera Kristian.

Keraian ini akhirnya dirayakan setiap tahun bukan saja di Sepanyol tetapi juga di seluruh dunia sebagai `April Fool’s Day’.

Apa yang pasti setiap kali menjelang 1 April, sesetengah orang Islam begitu taksub dengan budaya `pandang ke Barat’ menjadi begitu sibuk sekali dengan kepala mereka penuh dengan senarai mangsa untuk dipermain-mainkan.

Kepala mereka juga ligat merangka bentuk ‘penganiayaan’ yang bakal dilakukan demi memastikan mereka puas melihat muka mangsa gurauan `April Fool’ mereka merah padam kerana dipermain-mainkan.

Bagaimanapun, kadang kala lawak `April Fool’ yang dilakukan boleh mencetuskan pergaduhan dan penyesalan yang berpanjangan.

Malah, mengikut e-mel yang diterima penulis, seorang suami yang jahil mengenai agama, telah mengucapkan, “Aku ceraikan kau dengan talak tiga” pada isterinya dengan niat untuk melawak.

Isterinya yang pada mulanya terpinga-pinga terus meraung apabila suami dengan muka selamba kemudiannya mengucapkan `April Fool’.

Selepas itu, giliran suami pula meraung apabila diberitahu talak yang dilafazkan secara bergurau itu sebenarnya sudah pun jatuh dan dikira sah.

Apa yang menyedihkan ialah umat Islam di negara ini mudah mengingati sambutan pelik masyarakat bukan Islam terutama Barat tetapi lupa mengenai hari kebesaran hari di dalam Islam.

Berapa ramaikah antara kita menyedari kita sebenarnya baru memasuki tahun Islam yang baru pada 15 Mac lalu. Kita kini di tahun 1423 Hijrah!