Friday, February 17, 2012

http://4.bp.blogspot.com/-EFBme2eykqs/TgAE2KgthQI/AAAAAAAAESM/R5x4qanfqg4/s1600/bogel%2Bberamai%2Bramai%2Brekod%2Bdunia%2Bpokpa.blogspot.com%2B%25284%2529.jpg

Tangan
Tangan wanita merupakan antara bahagian sensitif mereka. Contoh bile seorang lelaki memegang tangannya, memang cairlah haha. Ataupun dikala kesedihan..... emak atau kawan memegang tangan sambil menenangkan confirm akan lega hati die =)


Telinga
Errrrrrmmm part ni selalunye untuk mase2 romatic jerrrr..... dicium, disentuh atau dihembus nafas kat part memang dorang mudah teransang =P


Pinggang
Sambil tangan seorang lelaki memegang pinggang seorang wanita sambil memeluk dengan penuh kasih sayang.... pasti rase bahagia wanita itu. (ini untuk laki bini sahaje!)


Kaki dan Tapak Kaki
Cube geletek kawasan ni.... memang sensitif kan? hahaha memanglah tapi kalau diusap-usap oleh si suami mesti romanticccc opppps!


Leher dan bahu
Tempat ni memang sangat2 sensitif.... kaum wanita cepat terangsang jika pasangan mereka menyentuh bahagian ini. Bahu merupakan tempat yang selalu ditepuk dikala seseorang memberi semangat ataupun menenangkan mereka.


Paha
Macam mane nak cakap ek..... tempat ni kawasan yang selalunya tertutup walaupun di rumah kan..... kire sensitif lah huhu.....


Buah Dada
Kawasan larangan! Jangan dikacau kalau belum ade lesen =P


Bahagian Sulit
No komen. Anda sudah mengerti .....


Hati dan Perasaan
Bahagian paling sensitif dan terpenting! Rata-rata wanita mudah tersentuh jiwanya.
Jagalah hati mereka......

Sumber : Che-Armad

Hope your good actions
to "SHARE/TWEET" this article ...
Thank you ... (",)

Mohon jasa baik anda
untuk "SHARE/TWEET" artikel ini...
Terima Kasih... (",)

0 comments: